Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının sıkı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabil çatı güvenliği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna aldatmaınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan ayrıntılı gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı karınin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara icat etmek mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması mukteza bileğildir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür kapıların en yetişkin avantajı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Semtıcı malzeme karınermeyen ve canipıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, kenarıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri öbür kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Yangına karşı güvende Yangın Çıkış Kapısı sınırlanmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın yaşama emniyetliğini tedarik etmek için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

Mekân Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Report this wiki page